God jul og godt nytt år

Vi ønsker alle våre medlemmer, samarbeidspartnere og seilervenner en riktig God Jul og Godt Nytt År.

Vi har hatt en flott sesong med mye aktivitet og står veldig bra rustet til 2016 sesongen for vår barne og ungdomssatsing. Det er også fokus på økt aktivitet blant storbåtseilerne med regattatrening og klubbtur på programmet.

 

I løpet av høsten 2015 har vi hatt over 40 barn og unge aktive seilere i foreningen med mange fine plasseringer i regatta også. Vi har imidlertidig stort fokus på å arbeide videre for å utvikle vår forening og gi flere barn og unge et godt tilbud innen seil idretten. Vi arrangerte for første gang både klassemesterskap i Kona One brettseiling og kretsregatta for joller.

Vi har i 2016 fått på plass fult tilbud til seilere fra 8 – 20 + år innen enmannsbåt, tomannsbåt og seilbrett. I tett samarbeid med BOF søkte vi våren 2015 midler i forbindelse med friluftlivets år hos Sparebank 1. Her fikk vi en betydelig gave som sammen med egenfinansiering og tippemidler har medført at vi sesongen 2016 får på plass transportbåt til øyen som kan ta 12 voksne personer. I tillegg er båten utstyrt med bauglem og muligheter for sikkert å kunne transportere rullestolbrukere til øyen. Etter å tidligere prøvd å transportere rullestolbrukere med en annen båt der vi hadde hjerte i halsen satt vi oss som mål å få på plass et skikkelig transportverktøy. Båten er også tenkt som startbåt og sikringsbåt ved regatta.

Vi har også i 2015 utført betydelig dugnadsarbeid og fått en flott start på kaianlegg med god riggeplass for båter og brett samt utviklet gode lagringsstativ til båter og brett i nøstet. Vi har også ved god hjelp av proffer fått på plass viktige utbedringer i hovedhuset.  Vi har satt opp en god plan for dugnadsprosjekt våren 2016 men deler av planer krever en del midler som vi først må prøve å få på plass. 

Vi takker samtidig alle støttespillere, trenere, støtteapparat og dugnadsgjeng for flott innsats i 2014

 

Med ønske om en riktig God Jul og Godt Nytt År.

 

Arne

Share