Storøendagen 2016

Søndag 22 mai arrangerer Åsane Seilforening den årlige familiedagen Storøendagen. Det blir mange aktiviteter, konkurranser og flotte premier. Arrangementet i 2015 ble besøkt av nærmere 400 deltakere som hadde en flott opplevelse på øyen. Det blir mange aktiviteter på land men også på sjøen med seiling og stand up padling (ta med byttetøy, vi har våtdrakter).

For de som vil holde seg på land har vi aktiviteter for store og små. Vi har også vår tradisjonsrike fiskekonkurransen. Røde kors sjøtjenesten vil også besøke oss denne dagen og vise viktig førstehjelp knyttet til sikkerhet på sjø.

Leverandører av Kona Seilbrett vil vise sine produkter og gi de som ønsker en basis innføring av seiling med brett på vår brettsimulator. Vi får også besøk av leverandør av SUP brett (stand up padling). 

Deltakelse på våre aktiviteter koster kroner 100 for familier og kroner 50 for enkeltpersoner. Det er fine premier på alle aktiviteter og alle inntekter går til å ruste opp øyen til å bli et flott seilsportsenter og friluftsområdet.

Mange fine premier blir trukket ut for alle som deltar på aktiviteter

Det blir kafe i det gamle hovedhuset (Seilerhuset) og i nøstet der det blir muligheter å kjøpe is, brus, pølser, vafler, kaffe og produkter fra Lerøy.

Transport til øyen er gratis

Parkering på friluftsområdet sin parkering og transport fra Njørd Kajakk klubb i Tømmervågen. Det blir skiltet. Det er litt begrenset med parkering så om du ikke trenger å ta med bil er det flott om den står hjemme J.

Vi skulle gjerne tilbudt gjestehavn for besøkende med båt men denne er dessverre ikke ferdig. Kommer du med båt må du ligge for dregg på sørsiden av øyen.

Transport til øyen fra 12:00 – 14:00

Transport fra øyen fra 15:00 – 16:00

Premieutdeling vil være fra 15:00

Ta gjerne med egen vest om du har. Seilforeningen har en del utlånsvester men om du har din egen er det flott.

Vi ønsker alle velkommen til en flott dag på Storøen

For mer detaljert informasjon klikk her

 

Share