Storøendagen 2017

Søndag 14 mai arrangerer Åsane Seilforening den årlige familiedagen Storøendagen. Det blir mange aktiviteter, konkurranser og flotte premier. Arrangementet i 2016 ble besøkt av nærmere 300 deltakere som hadde en flott opplevelse på øyen. Det blir mange aktiviteter på land men også på sjøen med seiling og stand up padling (ta med byttetøy, vi har våtdrakter).

For de som vil holde seg på land har vi aktiviteter for store og små. Vi har også vår tradisjonsrike fiskekonkurransen. Røde kors sjøtjenesten vil også besøke oss denne dagen og vise viktig førstehjelp knyttet til sikkerhet på sjø.

Vi får også besøk av leverandør av SUP brett (stand up padling). Her blir det også mulig med kurs i sup padling

Deltakelse på våre aktiviteter koster kroner 100 for familier og kroner 50 for enkeltpersoner. Det er fine premier på alle aktiviteter og alle inntekter går til å ruste opp øyen til å bli et flott seilsportsenter og friluftsområdet.

Mange fine premier blir trukket ut for alle som deltar på aktiviteter

Det blir kafe i det gamle hovedhuset (Seilerhuset) og i nøstet der det blir muligheter å kjøpe is, brus, pølser, vafler, kaffe og produkter fra Lerøy.

Transport til øyen er gratis

Parkering på friluftsområdet sin parkering og transport fra Njørd Kajakk klubb i Tømmervågen. Det blir skiltet. Det er litt begrenset med parkering så om du ikke trenger å ta med bil er det flott om den står hjemme J.

Vi har nå i samarbeid med friluftsrådet etablert en liten gjestebrygge på øst siden av øyen der det er mulig å legge til med båt og kajakk

Transport til øyen fra 12:00 – 14:00

Transport fra øyen fra 15:00 – 16:00

Premieutdeling vil være fra 15:00

Ta gjerne med egen vest om du har. Seilforeningen har en del utlånsvester men om du har din egen er det flott.

Vi ønsker alle velkommen til en flott dag på Storøen

For mer detaljert informasjon klikk her

 

Share