Storøenregatta 2015

For første gang i historien arrangeres Storøenregattaen som en del av Horadcup lørdag 9 mai. Seilforeningen arrangerer også familiedagen Storøendagen søndag 10 mai og vi ønsker alle seilere hjertelig velkommen begge dager.
Åsane Seilforening har tilholdssted på en øy i Edsvågen. Vi har derfor fått tillatelse av Bergen og Oland Friluftsråd å bruke Vollane som landbase.

Vollane ligger 10 minutter kjøring nord fra Bergensentrum i Eidsvåg. Ta av mot Eidsvåg rett etter Eidsvågstunnelen, deretter en høyresving før en tar første vei til venstre mot Eidsvåg Kirke.

Det er viktig at ingen parkerer langs veien men på friluftsrådet sin parkering som er merket litt før kirken. Alle som har utstyr som skal losses av kan kjøre helt ned på badeplassen der vi etter beste evne prøver å få til en god logistikk.

Registrering starter klokken 08:00 og vi oppfordrer alle til å stille tidlig da det blir litt logistikk med biler og båter. Toalett er et offentlig toalett drevet av friluftsrådet og garderobe vil være provisorisk på Vollane.

Premieutdeling blir på Storøen hvor Seilforeningen har sitt tilholdssted. Seilforeningen vil frakte seilere fra Vollane til Storøen etter regatta.

 

For mer informasjon se påmelding og detaljert informasjon

Share