Velkommen til treningssamling 15-16 august

Vi håper alle våre små og store seilere har fått en velfortjent ferie og er klar for en flott høstsesong med seilingen. Vi starter allerede med treningssamling 15-16 august.

Vi har tilrettelagt tilbud for alle nivå. Vi håper helgen skal gi alle god inspirasjon til videre trening utover høsten og håper noen også vil prøve Feva seiling. Vi ønsker spesielt våre nye seilere fra Seilskolen i sommer og gjerne andre som har tatt seg en liten pause og er klar når finværet har varmet sjøen.

Vi håper også flere ønsker å delta på kretsregattaen som blir avviklet i Hjellestad Seilforening 22 - 23 august. I fjor hadde vi god oppslutning både på brett og Optimist gruppen. Vi håper vi får enda flere med i år og Håkon er klar med vår nye spesialbygde henger for transport men vi må få beskjed i god tid så vi kan koordinere det

 

Er det noen som har noen kjente venner og venninner som ønsker å starte med seiling vil vi tilrettelegge for et tilbud til disse også. Vi går ikke brett ut for denne samlingen med rekruttering da vi har begrenset med utstyr og ønsker at alle skal få godt utbytte av samlingen. (Vi har våtdrakter vi kan låne ut til nye seilere men anbefaler de som har seil noen måneder å kjøpe egen drakt. Vi vil imidlertid hjelpe alle som trenger drakt)

Overnatting

For de som ønsker det er det også muligheter å overnatte i telt på Storøen i helgen. De som ønsker dette må arrangere med telt og annet utstyr selv.

Transport

Vi henter deltakere på Våganeset og i Tømmervågen. Parkering på Friluftsområdet sin parkering i Tømmervågen og henting på bryggen til kajakk klubben.

Vi starter klokken 10:00 lørdag og avslutter ca 17:00 etter litt grilling. Søndag starter vi klokken 10:00 og avslutter 16:00


Påmelding

Denne gangen må vi ha skriftlig påmelding for å sikre at vi har en god plan i forhold til trenere og utstyr samt får kjøpt inn lunsj etc. Vi bruker derfor Sailrace system til dette

Vi har satt en startkontingent på 300 som dekker lunsj lørdag og søndag samt litt pølser på grillen lørdag og trenere. For de som bare har muligheter å delta på søndag har vi et eget valg for bare søndag som koster 200. Her kan du melde deg på (Påmeldingen er ikke åpnet fra Seilmagasinet men blir sikkert klar mandag)

Har du problemer med påmelding ring Arne på mob 90122462 eller leder@aasane.no

Vi gleder oss til en flott helg og håper mange ønsker å delta 

 

 

Hilsen jollegruppen

 

Share