Ny verdensrekord i Garda

Ved årets Lake Garda Optimist meeting ble det satt ny verdensrekord i flest antall båter i en entyperegatta. 1063 båter på vannet. Og Åsane Seilforening var representert med en båt. Av i alt 40 norske seilere var det to sei17991349_196481504199186_2640979609932626746_o.jpglere fra Bergen representert. Litt større forhold enn hva vi er vant til i Hordaland, Men absolutt et arrangement vi ønsker oss tilbake til. Og neste gang håper vi at vi kan ha med oss flere seilere fra Åsane. Ikke bare i Optimist, men også i Laser og Brett. For opplevelsen og livet rundt hele arrangmenetet var absolutt verd den lange veien ned.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..