Stor aktivitet blant jolleseilerne i sommermånedene.

Det har vært stor aktivitet blant jolleseilerne i juli og august. Kieler Woche, Junior Nordisk i Estland, NM, og aller gledeligst en kanonstart på høstsesongen for rekrutt, og viderekommende Optimist. Det er en god stamme med aktive seilere i både rekrutt, og viderekommende Optimist, og for å komme ønskene om mer tid på vannet har vi nå startet med faste treninger for viderekommende Optimist to dager i uken. I tillegg for å gi flest mulig et skikkelig pangstart på høsten sparket vi i gang  høstsesongen to dager seiling for skolestart, tett etterfulgt av en seilsamling hele helgen 26-27 august.

Vi går inn i høsten med 25 aktive seilere jevnt fordelt på de to gruppene. Sammen med brettene fyller vi Eidsvågen med aktivitet fire faste ettermiddager i uken. Og interessen for hva vi driver med på vannet øker i takt med aktivitetsnivået. Desto flere vi blir, og desto oftere vi er synlige på vannet ytterst i Eidsvågen. Desto flere er det som kommer og besøker oss på treningene. Flere og flere har nå fått øynene opp for jolle og brettgruppen i Åsane Seilforening.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..