NC i Ålesund.

12-13 mai ble en milepæl for fem av Åsane sine optimistseilere. Første NC, og første gang på seiltur utenfor egen krets. Ekstra godt var det at dette også var en langhelg med rikelig med muligheter til å akklimatisere seg og fordøye inntrykk før selve regattaen.

Det ble i alt fire dager med alt fra 0-8ms, fellesmiddag på Seilerhytten og gjensynsglede for de mer erfarne seilerne. Disse seilerne slutter aldri å imponere. De kan være full i sår og vondter, men de hiver seg i båtene og seiler hele dagen. De kan gjerne tøyse og leke, men når klasseflagget går opp er det full konsentrasjon om oppgavene igjen. Det skal bli spennende å følge disse seilerne, og alle de seilerne som de er gode forbilder for i årene som kommer.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..