Rekrutteringshelg 4-5 mai

Helgen 4-5 mai inviterer Åsane Seilforening til rekrutteringshelg for barn og ungdom fra 8 – 14 år. Vi gir et tilbud både i enmannsjollen Optimist (8-12 år) og tomannsjollen RS Feva (12-14 år)
Målet for helgen er at barn og unge skal få en introduksjon til seilsporten i sosiale omgivelser.  Foreldre må delta sammen med barna på samlingen og blir en del av støtteapparatet. (Ingen forkunnskap er nødvendig) 

Seilforeningen med sin visjon «seilglede for alle» ønsker å tilgjengeliggjøre seilsporten for flest mulig i vårt nærområde og har ved god hjelp av sponsorer klart å finansiere en rik utstyrspark som gjør at vi kan tilby barn og unge en rimelig inngangsbillett for å prøve seiling som aktivitet og idrett.

Lunsj lørdag og søndag er inkludert i påmeldingsavgiften. De første 20 påmeldte får den nye opplæringsboken i Optimist eller Feva seiling. 

Husk varme klær, ull, redningsvest og skift om de blir våte. Har dere våtdrakt er det flott ellers har seilforeningen en del våtdrakter til utlån.

Eneste forutsetningene vi stiller er at barna er svømmedyktige, og at dere stiller med egen seilervest.

Oppmøte klokken 10:00 lørdag og søndag på kaien til Njørd Kajakk klubb for transport til Storøen. Vi avslutter ca 15:00 begge dager.

Pris: 600,-
Påmeldingsfrist: 28/4
Påmelding via denne linken

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..