Vi vil ha flere jenter til rors

Det er ingen hemmelighet at kjønnsfordelingen innen seilsporten er i ubalanse. Dette skal vi gjøre noe med. Åsane Seilforening ønsker å gi jentene et skikkelig løft inn i seilsporten. Først av alt må vi få flere jenter med oss på sjøen. Derfor vil vi arrangere en egen helg med prøveseiling kun for jenter. Lørdag og søndag 15-16 mai blir det arrangert en ren jentehelg der vi holder Storøen og Fjorden helt fri for gutter. Har du ikke seilt før vil våre mer erfarne jenterseilere og trenere hjelpe deg i gang. Målgruppen er jenter 11-16 år, og vi kommer til å seile RS-Feva, brett og SL-16

På slutten av arrangementet vil vi i samråd med seilerne etablere egne treningsdager for jenter. Alderssammensetning og hva som fenger mest vil være med å på bestemme hva vi skal seile. Men selv om vi har egne treningsgrupper for jentene er det ingenting som stopper oss fra å seile med guttene også.

Programmet er i skrivende stund under utvikling. Ønsker du å bidra, eller har spørsmål. Ta kontakt med Tom Chr. Tveita på telefon 905 76 779

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..