Storøenregatta og Camp Storøen.

Årets andre regatta i HordaCupen ble arrangert av oss 29 april. Nitidige studier av værmeldingene førte til at vi valgte å legge banen til Straumsnesholmane/Erdal på Askøysiden av Byfjorden. Et utmerket område å arrangere regatta på de fleste vindretninger. Og selv om metrologisk institutt kunne melde om at dere2017-05-18_23-01-27s vindobservasjoner for samme område stod 180grader skjevt i forhold til våre egne observasjoner fikk vi avholdt en vellykket regatta med god hjelp fra de andre seilforeningene i kretsen.

I år inviterte vi i tillegg til overnatting og aktiviteter på Storøen etter endt seilas. Seilere fra RAN, Hjellestad, Askøy og BS var med på en samling med en løsere regi. Vi gjorde oss gode erfaringer som vi skal ta med oss videre, og kommer garantert til å bygge videre på dette.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..