Rekrutteringshelg med smak av sommer

Nytt år, betyr nye rekrutter. Og 6-7 mai hadde vi over 20 barn mellom 7 og 13 innom som fikk prøve seg både på brett og i optimist. Når været og øyen viser seg fra sine beste sider blir det nesten for enkelt å rekruttere inn nye seilere. Hele helgen igjennom var fyllt med mye sol, glede og latter. Både på øyen, i vannet og i båtene.  Og seilglede smitter, og i ukene etter har ryktet spredd seg og jollegruppen får stadige nye besøkende som er innom for å få en liten smakebit av de gleder og utfordringer sjøen kan gi dem.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..