Og våren skal stå i dugnadens tegn

Det jobbes iherdig på Storøen for tiden. Et lite prosjekt med å bytte ut kledning vokste og endte med at vi måtte bytte alt av reisverk også. Bunnsville og drager i topp var rett og slett i så dårlig forfatning at vi måtte bytte begge to.

Men når vi først er i gang, så er det ingenting som stopper oss. Om vi må reise til nabokommunen for å hente vann. Spa sand med slegge, Alt lar seg løse, og vi blir ferdige i tide til ny sesong. Og tross alle utfordringer, så vet vi at alt ekstraarbeidet vil betale seg. Taket blir rett, porten blir stor, Kaien blir større. Alt for at alle jolle og brettseilere fra ung til gammel skal få bedre vilkår til å drive med akkurat det de liker best; Seiling.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..