Sommerseilskole 2018

25-29 juni arrangerer vi sommerseilskole for barn og unge i alderen fra 10 til 16 år.

Alle deltakere får prøve seg på seilbrett og i kjølbåten RS Feva, samt andre aktiviteter på vannet. Det hele avsluttes med en liten grillfest på siste dag.

Dagene begynner med henting ved Njord ro og kajakklubb klokken 10:00. Alternativt kan vi hente på Våganeset for de som heller ønsker dette.
Vi satser på to økter på sjøen, med en god lunchpause mellom øktene.
Dagene avsluttes med transport tilbake til Njord ro og kjakklubb i Tømmervågen kl 16:00

Vi har en rikholdig flåte med brett med seil som passer de fleste størrelser. I tillegg har vi tomannsjollen RS Feva, som er en god båt å lære seg de grunnleggende prinsippene om seiling. Her kommer du fort i gang med å seile, og er været i det gavmilde hjørnet er det ikke lange tiden du trenger på sjøen før du får fart og spenning.

Selv om vi har en innholdsrik utstyrspark og har en god del våtdrakter til utlån, er det ikke sikkert at vi har våtdrakt som passer til alle.  Om du har din egen våtdrakt anbefaler vi at du tar med deg denne. I tillegg må dere selv stille med seilervest og noen lette sko som du ikke er redd for å trå i vannet med. Har du våtsko tar du med deg disse

Husk å ta med egen mat og drikke til lunch.

PÅMELDING

For spørsmål ta kontakt med Arne Berven på leder@aasane.no eller 90122462

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Seilforeningen med sin visjon «seilglede for alle» ønsker å gjøre seilsporten tilgjengelig for flest mulig i vårt nærområdet og har ved god hjelp av sponsorer klart å klubbfinansiere en del utstyr som gjør at vi kan tilby barn og unge en rimelig inngangsbillett for å prøve seiling som aktivitet og idrett.

Vi har nå nesten 50 aktive barn og unge men har plass til flere. Vi har foreløpig begrensete fasiliteter på øyen men arbeider hardt for å etablere et flott seilsportsenter og et godt sportslig tilbud til barn og unge.

Seilforeningen holder seilbrett og båter. Vi har også våtdrakter som deltakere kan låne

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..