Optimistseilerne på tur til byen.

Noen ganger bare må vi ha is. Men vi trenger ikke nødvendigvis ta korteste veien for å komme dit. For fem av av våre optimistseilere var er den beste søndagen en søndag på sjøen…for å kjøpe is… i byen.

Det er en stund siden sist det var optimistjoller observert i Vågen. Og mange hoder og kameralinser snudde seg når det kom fem seilere på rad og rekke inn for å kjøpe seg is på Zachariasbryggen. For de som måtte lure. Det tok 1 time og 20 minutter fra Storøen til sentrum. Vind 3-5ms, vest-nordvest. Godt å vite til neste gang. De med kronisk påslått konkurranseinstinkt har nå noe å strekke seg etter. De som er mer opptatt av is kan notere seg at det fins is med salt lakris i isdisken.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..