KM/Storøenregatta 2018

1-2 September arrangerte Åsane Seilforening KM og Storøenregatta for joller og brett. Og mye arbeid og forberedelser var lagt ned for at dette skulle bli så bra som overhodet mulig. Det lå også en del spenning i hvor mange seilere vi kunne få til dette arrangementet. Mye på grunn av at flere av Laserseilerne har flyttet, og flere av seilerne i Optimist A er inne i sin siste sesong før de går over i nye klasser.

Med dette som bakteppe var det spesielt gledelig at vi klarte å få med oss flere Optimist C seilere fra de  andre andre seilforeninger. I alt 41 seilere var påmeldt, av dette var Optimist C den største gruppen med 13 seilere. Optimist A feltet på sin side er preget av at majoriteten av seilerne er inne i sin siste sesong i klassen. Dette betyr at det er et knippe med dyktige seilere som nå skal over i nye klasser. Og dette gleder vi oss over.

Å være på en øy har sine utfordringer med logistikken. Alt som skal over må fraktes med båt. Takket være at IMG_20180901_173635670mange av de tilreisende kom over til  Storøen gjennom uken, eller på egen hånd via sjøveien, kom joller og brett seg over uten  noe problem. Men når alle først er over, så kan vi skilte med et svært romslig naust lagt til rette for både joller og brett.

Vi hadde som mål å gi deltakerne en større opplevelse ut over selve regattaen. Vi la derfor opp til aktiviteter etter endt seilas på lørdagen med grilling, rebusløp og uoffisielt KM i badedyr. Og egne luer var desginet for deltakerne. Begrenset opplag gjør dem bare mer eksklusive. En del av deltakerne overnattet også på Storøen. Enten i telt eller i båt. Alt arbeidet med å gjøre øyen og naustet mer tilgjengelig for seilerne begynner virkelig å gi avkastning. Vi har et stykke igjen, men det begynner å bli virkelig bra.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

For de som er opptatt av resultater: RESULTATER SAILRACE

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..