Men sesongen var ikke slutt

24-25 November arrangerte Åsane Seilforening en spontansamling for optimist og laser. -5 grader i luften og kort kunngjøring gjorde nok sitt med tanke på påmeldingen, men i alt 15 seilere tok likevel turen ut til Storøen for en helg med seiling, neglsprett og moro.

Det begynte med at vi loddet stemningen blant våre optimistseilere, så eskalerte det til å inkludere kretsen. Og på kort tid hadde vi både laserseilere og optimister utenfor fylket som ønsket at vi stelte i stand denne samlingen. Det er ikke uten risiko å sette i gang et slikt prosjekt i november. Faren er stor for at det kommer en vinterstorm og bitendes kulde. Vi holdt derfor igjen kunngjøringen lenge nok til at vi kunne spå været med noenlunde sikkerhet. Ettersom temperaturene falt ganske så mye mer enn det de tidlige værvarslene ga oss, måtte program og logistikk endres litt. Vi tok i bruk seilerhytten til lunch og briefing, og holdt oss til en enkelt økt på vannet. Oppstart om morgenen måtte rett og slett drøyes litt så temperatur og vind fikke bygget seg opp nok til at både rib’er og seilere kunne gå på vannet. Vi fikk likevel noen gode timer på vannet. Og både seilere og støttepersonell har så absolutt fått noen historier de kan fortelle videre om.

Denne samlingen og KM som vi arrangerte tidligere i høst viser at organisasjonen og anlegget på Storøen begynner å komme på plass. Det gjenstår litt arbeid, men vi har et godt fundament på bygge videre på.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..