Rekrutteringshelg 9-10 mai

Vi tar imot seilere hele året igjennom. I tillegg arrangerer vi en del enkeltarrangementer der vi har hovedfokus på barn og ungdom som ikke har seilt. Først ut er Rekrutteringshelgen 9-10 mai. Deltar en på dette arrangementet får en også førsteretten til påmelding til SailCamp 10-14 august. en kan gjerne se på dette som en tre stegs vei til å begynne med seiling. Første steg blir gjerne rekrutteringshelgen der en får med seg noe av basisen med seilingen. Neste steg blir å seile med oss i ukedagene frem til sommerferien begynner. Og så kan en på veien gjøre seg opp en mening om en vil fortsette med seiling og satse på en ukes seilcamp før skolen begynner igjen helt på tampen av skoleferien.

Målet for helgen er at barn og unge skal få en introduksjon til seilsporten i sosiale omgivelser.  Foreldre må delta sammen med barna på samlingen og blir en del av støtteapparatet. Det er ingen krav til forkunnskaper om seiling hos hverken barn eller foresatte.

Seilforeningen med sin visjon «seilglede for alle» ønsker å gjære tilgjengelig seilsporten for flest mulig i vårt nærområde og har med god hjelp av sponsorer og ivrige foreldre klart å bygge opp en god utstyrspark, og et anlegg hvor vi kan tilby barn og unge en rimelig inngangsbillett for å prøve seiling som aktivitet og idrett.

Har dere spørsmål ta kontakt med Tom Chr Tveita på epost tctveita@gmail.com eller fyll ut skjemaet under.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..