Sommerseilskole 22-26 juni

Som i tidligere år arrangerer Åsane Seilforening sommerseilskole for både nye og erfarne jolleseilere. Fem dager til endes gir våre trenere seilerne et tettpakket og komplett program rettet for å løfte seilernes feridgheter i store steg, uavhengig av om de er helt ferske eller erfarne jolle seilere.

Selv om hovedfokuset er at deltakerne skal lære mest om seiling vil det bli rom for andre aktiviteter. Seiling er en idrett som er avhengig av vær og føre. Det gjør at programmet må tilpasses de forhold som til en hver tid regjerer

Tidsrom: 24.06-28.06, Kl 09:00-15:30
Påmeldingsavgift 1200,-

Påmelding til Sommerseilskolen er foreløpig stengt. Det er en enorm interesse for arrangementet så vi har sett oss nødt til å holde igjen litt frem til vi får oppdaterte retningslinjer fra NSF og NIF.

For ytterligere informasjon send epost til tctveita[a]gmail.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..